Podoleanu Vlad

Avocat asociat coordonator, Fondator al societății de avocați Podoleanu Păun
Braşov
15 ani de experiență

Casa de avocatură:

SCA Podoleanu Păun

Poți vedea toți avocații casei SCA Podoleanu Păun aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon 0747.305.461

Sediu cabinet

Str Petru Maior nr 3, Brasov

Educație

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Drept, licență în drept 2009
Universitatea Nicolae Titulescu din București, Master în Drept 2010

Experiență profesională

Cu o bogată experiență în litigii din cele mai complexe, Vlad Podoleanu este un avocat pe care te poți baza în orice dispută sau investigație. Cunoștințele juridice solide, abordarea asertivă a probleme cu care se confruntă clienții săi precum și abilitățile sale din sala de judecată, fac din Vlad o armă pe care este bine să o ai la dispoziție.

Din ianuarie 2020 este avocat partener coordonator, fondator al Podoleanu Păun – Societate de avocați („pplegal”).

Înainte de înființarea societății de avocați Podoleanu Păun („pplegal”) din Brașov, Vlad a devenit versat ca avocat de litigii în cadrul unei alte case de avocatură puternice din România, fiind expus unor cazuri cu mize foarte ridicate. El a fost implicat în reprezentarea celei mai mare bănci din România în numeroase litigii privind protecția consumatorilor și gestionarea unei echipe de avocați pentru reprezentarea clientului la instanțele din zona Transilvaniei. Este specialist in litigii imobiliare și de contencios-administrativ, in prezent gestionând mandate privind litigii imobiliare cu imobile-terenuri și construcții din zona Transilvaniei dar și Constanța/Mamaia. Totodată, Vlad acordă asistență juridică și reprezentare în fața autorităților de urmărire penală și instanțelor de judecată în procese de natură comercial-penală („white-collar crime”), obținând rezultate utile clienților în dosare complexe care includ infracțiuni economice, evaziune fiscală și spălare de bani, infracțiuni informatice și cazuri de corupție.

Publică în mod frecvent articole de interes pentru societatea civilă, atât pe blogul pplegal.ro, cât și în diverse publicații online de specialitate; participă în mod frecvent ca lector invitat la forumuri interne organizate de Asociația Europeană a Studenților la Drept –„ELSA Brașov”, sau de către instituții din mediul academic, pe teme actuale din domeniul juridic.

Domenii de practică

Drept societar şi comercial Contencios administrativ și fiscal Drept penal Drept imobiliar

Limbi străine

Engleza

Afilieri

Membru al Baroului Brasov

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare

  • 15 Ani de experiență