Păun Marinescu Silvia

Avocat asociat, Fondator al societății de avocați Podoleanu Păun
Braşov
12 ani de experiență

Casa de avocatură:

SCA Podoleanu Păun

Poți vedea toți avocații casei SCA Podoleanu Păun aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon 0724.957.056
envelope-fill icon silvia.paun@pplegal.ro

Sediu cabinet

Str Petru Maior nr 3, Brasov

Educație

Universitatea Transilvania Brașov, Facultatea de Drept, licență în drept 2010
Universitatea Transilvania, Masterand în Științe penale Aprofundate promoție 2023-2025

Experiență profesională

Cunoștințele temeinice, răbdarea și atenția sporita acordată fiecărui client, experiența atât în litigii cu implicații majore, precum și în asigurarea serviciilor de consultanță de tip daily business fac ca temeinicia și iscusința să fie principalele arme ale Silviei atât în instanță cât și în activitățile de negociere comercială.
Din ianuarie 2020 este avocat partener, fondator al Podoleanu Păun – Societate de avocați („pplegal”).

Anterior construirii societății de avocați Podoleanu Păun („pplegal”) din Brașov, alături de Vlad Podoleanu, Silvia s-a specializat in domenii cheie precum reglementările pieței farmaceutice, litigii societare cu implicații majore supra vieții societăților in discuție, litigii implicând legile proprietății, litigii complexe de muncă. A realizat activitatea de consultanță de tip daily business pentru una din cele mai importante societăți farmaceutice regionale, a participat la elaborarea procedurilor de GDPR pentru mai multe entități juridice, precum și la elaborarea proiectelor Contractelor Colective de muncă.

Silvia s-a specializat in litigii societare și de contencios-administrativ fiscal și malpraxis medical. Totodată, acordă asistență juridică și reprezentare în fața autorităților de urmărire penală și instanțelor de judecată în procese de natură comercial-penală, infracțiuni informatice și cazuri penale implicând elemente de malpraxis obținând soluții de clasare și achitare prin gestionarea inovativă a acestora.
Publică în mod frecvent articole de interes pentru societatea civilă, pe blogul pplegal.ro, se preocupă de formarea sa profesională începând de curând o formare aprofundată în domeniul dreptului penal dobândind calitatea de masterand în Științe penale aprofundate la Universitatea Transilvania Brașov, participă în mod frecvent ca lector invitat la forumuri interne organizate de Asociația Europeană a Studenților la Drept –„ELSA Brașov”, sau de către instituții din mediul academic, pe teme actuale din domeniul juridic.

Domenii de practică

Drept societar şi comercial Contencios administrativ și fiscal Dreptul muncii Drept imobiliar

Limbi străine

Engleza, Franceza

Afilieri

Membru al Baroului Brasov

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare

  • 12 Ani de experiență