Gavriloiu Georgeta

Avocat definitiv
Bucureşti
26 ani de experiență

Casa de avocatură:

GG LAW OFFICE

Poți vedea toți avocații casei GG LAW OFFICE aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon 0722781424, 0722673240

Sediu cabinet

Strada Ciubotica Cucului Street, nr. 32, Sector 5, 052248, Bucuresti, Romania

Educație

Universitatea București – Facultatea de Drept (diplomă de licență – 1997)
Universitatea București – Facultatea de Drept (diplomă de specialitate – Drept European – 2004)

Experiență profesională

Specializată în dreptul concurenței - 26 de ani de activitate
Georgeta Gavriloiu are o experiență de peste 26 ani în domeniul dreptului concurenței. Înainte de a înființa GG Law Office, Georgeta Gavriloiu a fost partener în practica de concurență într-o importantă firmă de avocatură din România, gestionând o gamă largă de aspecte legate de dreptul concurenței, inclusiv concentrări economice, cazuri antitrust și de ajutor de stat. Anterior, Georgeta Gavriloiu a făcut parte din echipa de dreptul concurenței a unei alte firme de avocatură de prestigiu, oferind consultanță juridică în materie de dreptul concurenței și dreptul Uniunii Europene.
Experiența sa profesională include 16 ani în cadrul Consiliului Concurenței, concentrându-se pe aplicarea publică a legislației concurenței. În calitate de Director al Direcției Industrie și Energie din 2011 până în 2013, Georgeta Gavriloiu a gestionat aplicarea legislației în domeniul concurenței în aceste sectoare și a reprezentat Consiliul Concurenței în Comitetul Consultativ al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.
Din 2007 până în 2011, a ocupat funcția de ofițer de legătură cu Comisia Europeană, coordonând participarea Consiliului Concurenței la Rețeaua Europeană a Concurenței.
Georgeta Gavriloiu și-a început cariera la Consiliul Concurenței în 1997, câștigând experiență în analiza cazurilor de concentrări economice și proceduri antitrust.

Domenii de practică

Dreptul concurenței Drept european Dreptul energiei Drept silvic

Limbi străine

Engleză, franceză

Afilieri

Membră al Baroului București

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare

  • 26 Ani de experiență