Ciambur Tudor

Avocat asociat
Bucureşti

Casa de avocatură:

Stratulat Albulescu

Poți vedea toți avocații casei Stratulat Albulescu aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon +40 734 899 777
envelope-fill icon TCiambur@saa.ro

Sediu cabinet

Str. Daniel Danielopolu, nr. 30-32, One Herastrau Office, Etajul 6, Sector 1, Bucuresti
Telefon firma: +40 (21) 316 87 49
E-mail firma: office@saa.ro

Educație

• 2013 – Master in Drept Privat (LL.M.), Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
• 2012 – Licentiat in Drept (LL.B.), Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

Experiență profesională

Cu o experienta de aproape 10 ani in toate ariile de practica ale tranzactiilor imobiliare, Tudor este avocat asociat (Partener) in cadrul departamentului de Drept Imobiliar.
Tudor acorda asistenta juridica in legatura cu o arie larga de aspecte din acest domeniu, cum ar fi achizitia si dezvoltarea imobiliara, structurarea tranzactiilor, contracte de inchiriere, audit juridic, transfer de afaceri si asocieri in participatie.
In plus, expertiza sa include aspecte de urbanism si de autorizare a proiectelor complexe cu destinatie mixta, precum si cunoasterea aprofundata a proiectelor de birouri, rezidentiale, de retail si logistice. De asemenea, Tudor a asistat clienti in legatura cu dezvoltarea unor parcuri fotovoltaice si eoliene de mari dimensiuni.
Tudor are abilitati excelente de a evalua in mod corect aspectele de fapt si de drept, de a identifica si diminua riscurile, de a vedea oportunitati practice si de a gasi solutii juridice particularizate si inovative care sa aduca plus de valoare afacerilor clientilor. Cu o etica profesionala riguroasa si avand abilitati de comunicare si colaborare ireprosabile, el indeplineste obiectivele organizationale si ofera rezultatele asteptate in toate problemele juridice din domeniul sau de expertiza.

Domenii de practică

Drept imobiliar

Limbi străine

Romana – Engleza

Afilieri

• Membru al Baroului Bucuresti

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare