Man Cristina

Avocat asociat
Bucureşti

Casa de avocatură:

Stratulat Albulescu

Poți vedea toți avocații casei Stratulat Albulescu aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon +40 744 985 559
envelope-fill icon CMan@saa.ro

Sediu cabinet

Str. Daniel Danielopolu, nr. 30-32,
One Herastrau Office, Etajul 6, Sector 1, Bucuresti
Telefon firma: +40 (21) 316 87 49
E-mail firma: office@saa.ro

Educație

• 2010 - Licentiat in Drept (LL.B.), Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

Experiență profesională

Cristina Man este avocat asociat (Partener) în cadrul departamentului de Drept Societar, Drept Comercial, Fuziuni & Achiziții al Stratulat Albulescu.
Cu o experiență semnificativă în dreptul societăților comerciale, în general, Cristina oferă asistență juridică atât clienților locali, cât și celor internaționali cu privire la aspecte de zi cu zi (day-to-day), restructurare corporativă, transferuri de active, optimizarea afaceriilor prin fuziuni, absorbții, divizări sau alte operațiuni specifice.
Cu peste 10 ani experiență în avocatură, Cristina s-a axat în ultima perioadă în special pe tranzacții M&A din sectorul Tech, fiind totodată și co-coordonatoarea grupul dedicat acestei specializări în cadrul departamentului de M&A al SAA.
Având o abordare creativă și fiind mereu orientată spre soluții, Cristina a asistat clienți activi în diverse industrii, cu un accent deosebit pe sectorul tehnologic. Ea asistă companii de top din piață – producătorii unora dintre cele mai moderne tehnologii din lume - iar gama ei de clienți include de la multinaționale și companii de tehnologie, fonduri de investiții, start-up-uri, la fondatorii lor și utilizatorii de servicii tehnologice.
Mai mult, Cristina a acumulat o vastă experiență în cadrul numeroaselor proiecte complexe în care a fost implicată și unde a coordonat toate etapele tranzacțiilor, începând cu schițarea structurii tranzacțiilor, analize juridice de tip due-diligence, precum și structurarea, redactarea și negocierea documentelor tranzacțiilor, întreprinderea acțiunilor de finalizare a acestora și monitorizarea acțiunilor post-tranzacție.

Domenii de practică

Drept societar şi comercial Fuziuni şi achiziţii

Limbi străine

Romana – Engleza – Maghiara – Franceza - Spaniola

Afilieri

• Membru al Baroului Bucuresti.

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare

Contactează-mă +40 744 985 559
@ CMan@saa.ro