Albulescu Andrei

Avocat asociat
Bucureşti

Casa de avocatură:

Stratulat Albulescu

Poți vedea toți avocații casei Stratulat Albulescu aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon +40 721 252 918
envelope-fill icon AAlbulescu@saa.ro

Sediu cabinet

Str. Daniel Danielopolu, nr. 30-32, One Herastrau Office, Etajul 6, Sector 1, Bucuresti
Telefon firma: +40 (21) 316 87 49
E-mail firma: office@saa.ro

Educație

• 2004 - Licentiat in Drept (LL.B.), Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

Experiență profesională

Cu o practică peste 18 ani în domeniul dreptului afacerilor, Andrei este un lider cu adevărat respectat. Abilitățile sale interpersonale bine dezvoltate, împreună cu abilitatea dovedită de a clădi relații solide cu clienții, membrii echipei sale, asociații și angajații săi, completează excelentele sale abilități analitice și de rezolvare a problemelor, acestea constituind doar o parte din gama vastă de aptitudini a lui Andrei.
În domeniul dreptului muncii, Andrei oferă în mod curent consultanță juridică în legătură cu cele mai importante cazuri din România. Are experiență substanțială în negocierea, încheierea și implementarea contractelor colective de muncă, a redactat regulamente și politici interne și a implementat procedurile necesare pentru încetarea contractelor de muncă. De asemenea, Andrei a coordonat operațiuni de reorganizare și de concedieri colective. Pe scurt, s-a confruntat și a lucrat pentru a rezolva aproape orice tip de problemă care ar putea fi întâlnită în domeniul dreptului muncii, în România sau în UE.
Andrei are o experiență valoroasa și îndelungată în domeniul achizițiilor publice. El a oferit consultanță clienților cu privire la practici de guvernanta corporativă, contracte de asociere în participație și a reprezentat clienți pe perioada pregătirii, negocierii și implementării contractelor de achiziții publice. Unele dintre proiectele sale cele mai importante au implicat proiecte de infrastructură și proiecte privind utilitățile publice.
Andrei acorda asistenta juridica clienților cu privire la diverse proiecte de dezvoltare din România, asistându-i în legătură cu lucrări de proiectare și construcție ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, centre comerciale, hoteluri etc. Andrei are o experiență considerabila în negocierea, redactarea și pregătirea întregului set de documente aferente proiectelor de construcție, precum termini si condiții, contracte de servicii de proiectare, contracte de antrepriză, acorduri de servicii legate de autorizare etc.

Domenii de practică

Achiziții publice Dreptul construcțiilor Dreptul muncii

Limbi străine

Romana – Engleza - Franceza

Afilieri

• Membru al Baroului Bucuresti;
• Membru EELA - European Employment Lawyers Association

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare