Dobre Adriana

Avocat asociat
Bucureşti

Casa de avocatură:

Stratulat Albulescu

Poți vedea toți avocații casei Stratulat Albulescu aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon +40 723 707 581
envelope-fill icon ADobre@saa.ro

Sediu cabinet

Str. Daniel Danielopolu, nr. 30-32,
One Herastrau Office, Etajul 6, Sector 1, Bucuresti
Telefon firma: +40 (21) 316 87 49
E-mail firma: office@saa.ro

Educație

• 2009 – Master in Cariera judiciara (LL.M.), Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
• 2008 – Licentiat in Drept (LL.B.), Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
• 2007 – Licentiat in Drept (LL.B.), Universitatea Paris 1 – Pantheon-Sorbonne

Experiență profesională

Adriana este avocat asociat (Partner) in cadrul departamentului de Litigii al Stratulat Albulescu.
Adriana are o experienta de peste 14 ani in toate tipurile de litigii, dobandind in mod special experienta in zona de litigii de contencios-administrativ, fiscal si arbitraj. Adriana a fost implicată în numeroase litigii vizând drepturile reale: acțiuni în revendicare, litigii cu C.N.C.I., exproprieri, litigii de contencios administrativ privind refuzul autorităților publice de a elibera actele administrative solicitate necesare in procesul de dezvoltare imobiliara (certificate de urbanism, autorizatii de construere, PUZ-uri), litigii privind suspendarea si anulare unor acte administrative.
Experienta Adrianei in litigii fiscale este semnificativa, de-a lungul timpului ea fiind implicata in diverse mandate complexe si cu valori considerabile, de la litigii vizand probleme de TVA pana la litigii privind impozitul pe profit, redevente si preturi de transfer.
De asemenea, in ultimii 10 ani Adriana a fost implicata si in majoritatea litigiilor privind contestarea sanctiunilor aplicate de catre Consiliul Concurentei pe o gama variata de piete, precum telecomunicatii, retail, pharma, petrol si gaze, etc.
Adriana se mandreste cu o impresionanta rata de succes de peste 90%, cazuistica ei incluzand in cea mai mare parte dispute complexe si notorii.
Adriana coordoneaza unul dintre cele doua grupuri de lucru din cadrul departamentului de litigii. Experienta sa juridica vasta este completata de abilitatile sale excelente de comunicare, care ii permit nu numai sa gestioneze cu succes relatiile cu clientii, ci si sa coordoneze membrii echipei, astfel incat sa livreze serviciile dorite de clienti la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Domenii de practică

Litigii și arbitraj

Limbi străine

Romana - Engleza – Franceza

Afilieri

• Membru al Baroului Bucuresti.

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare

Contactează-mă +40 723 707 581
@ ADobre@saa.ro