Stratulat Silviu

Avocat asociat coordonator
Bucureşti

Casa de avocatură:

Stratulat Albulescu

Poți vedea toți avocații casei Stratulat Albulescu aici, precum și lista completă de servicii oferite.

Contactează-mă

phone-fill icon +40 722 203 020
envelope-fill icon SStratulat@saa.ro

Sediu cabinet

Str. Daniel Danielopolu, nr. 30-32,
One Herastrau Office, Etajul 6, Sector 1, Bucuresti
Telefon firma: +40 (21) 316 87 49
E-mail firma: office@saa.ro

Educație

• 2015 - Doctorand la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, “Institutia juridica a trustului in legislatia romaneasca”, sub coordonarea Prof. V. Stoica
• 2008 - Master in Dreptul Afacerilor (LL.M.), Facultatea de Drept - Universitatea din Bucuresti
• 2005 – Master in Politica si Drept European, De Hagse Hogeschool
• 2005 – Licentiat in Economie (LL.B.), Academia de Studii Economice, Bucuresti – Facultatea de Relatii Economice Internationale
• 2004 – Licentiat in Drept (LL.B.), Facultatea de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu”, Bucuresti

Experiență profesională

Silviu Stratulat este coordonatorul practicii de Fuziuni & Achiziții în cadrul firmei Stratulat Albulescu, acordând asistență juridică în legătură cu toate aspectele pieței fondurilor de capital privat, cum ar fi tranzacții de capital de risc, investiții de capital privat, fuziuni, achiziții și tranzacții de tip “exit”.
Atât fondurile cu capital de risc, fondurile de capital privat, cât și companiile (cu creștere accelerată) din sectorul Tehnologie au încredere în cunoștințele sale din industrie, în tenacitatea sa în gestionarea problemelor complexe și în capacitatea sa de a finaliza tranzacțiile la timp. Silviu este cunoscut pentru adaptarea dispozițiilor și a conceptelor din piață la mediul juridic românesc.
În plus, pe lângă experiența sa profesională vastă, aportul extins al lui Silviu provine și din cunoștințele sale extinse despre practicile și jucătorii de pe piața europeană, dar și din Statele Unite ale Americii, care pot fi implicați în toate etapele și aspectele unei tranzacții. Silviu este, de asemenea, un lider recunoscut în tranzacțiile cu riscuri în fază târzie și în tranzacțiile de capital privat aflate în stadiu incipient în Europa și în piețele emergente.
De asemenea, Silviu acordă asistență juridică companiilor din sectorul Tehnologie de la înființare și până la tranzacții de tip “exit” de Fuziuni și Achiziții, oferte publice, precum și alte oportunități de creștere.

Domenii de practică

Drept societar şi comercial Fuziuni şi achiziţii Drept imobiliar

Limbi străine

Romana – Engleza – Italiana – Spaniola - Franceza

Afilieri

• Membru al Baroului Bucuresti;
• Membru al International Bar Association

Construim încredere și oferim rezultate extraordinare